Skatepark MUTAT cu totul la Timisoara. Unde pot merge acum iubitorii de sporturi extreme? FOTO!

TIMISOARA. Anuntata inca de la inceputul anului, mutarea skatepark-ului din Parcul Padurice a fost, in sfarsit, finalizata.

CITESTE SI: Ce se intampla pe lotul 3 al Autostrazii Lugoj – Deva? Ultimele imagini! 

Rampele de toate marimile si formele, care au stat aproape un an in vecinatatea strazii Lidia, au fost mutate la cererea locuitorilor din zona, care s-au aratat deranjati de zgomotul pe care il fac tinerii pasionati de sporturi extreme.

Noua locatie pare sa fie una mult mai primitoare. In spatele salii Constantin Jude a fost betonata o mica suprafata pe care au fost amplasate toate elementele skatepark-ului. Skatepark-ul se afla langa un loc de joaca, pus si el la punct tot in acest an.

In Parcul Padurice au fost nemultumiri ale cetatenilor din zona, riveranii de pe strada Uranus, care erau deranjati de galagia produsa de catre skatepark. Am fost la fata locului si am vazut ca nemultumirile sunt justificate, de aceea am si recurs la aceasta solutie de mutare„, a declarat primarul Nicolae Robu, despre mutarea skatepark-ului.

In Parcul Padurice au mai ramas doar urmele rampelor din fostul skatepark si gaurile lasate de cuie unde au fost fixate acestea, cateva bancute de pe margine, dar si… regulamentul skatepark-ului.

Pe platforma pe care a fost skatepark-ul, urmeaza sa se construiasca un teren pentru badminton sau alte sporturi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.