Arme noi in poligonul Blue Line Timisoara! Vino sa-ti petreci timpul liber cu totul altfel! FOTO!

TIMISOARA. Ai timp liber si nu stii cum sa ti-l petreci? Poligonul Blue Line din Timisoara iti ofera o alternativa diferita si distractiva de relaxare.

CITESTE SI: Locul din Timisoara in care se naste prietenia dintre om si arma! Fiecare glont spune o poveste, pentru ca James Bond a fost si el candva un amator. FOTO!

Stii sa tragi cu arma? Foarte bine, la poligonul Blue Line Timisoara ai ocazia sa incerci 13 arme de calibre diferite si poti pastra tinta sa-ti impresionezi prietenii.

Nu stii sa tragi cu arma? Nu e nicio problema, te invata instructorii profesionisti pe care ii are poligonul. La Blue Line sunt primiti atat amatorii, cat si sportivii profesionisti care vor sa se antreneze pentru competitiile importante din tara sau strainatate. Cu sase statii de tragere, poligonul a fost dotat recent cu doua arme noi, dintre care una e potriveste manusa celor care practica tirul.

Avem noutati, doua arme valoroase, noi. Una este foarte impresionanta pentru ca e de calibru mare, 357 Magnum. Este o arma cu recul mai mare si asta iti ofera o alta experienta. E un revolver, nu o arma semiautomata. Cea de-a doua este un CZ Shadow 2. Este ultima arma scoasa pe piata de CZ in materie de tir sportiv. A fost dezvoltata in colaborare cu sportivii de top din lume„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Vlad Dragoi, proprietarul Blue Line Timisoara.

Daca v-a placut experienta din poligonul Blue Line si doriti sa reveniti, va puteti achizitiona si abonamente, care sunt de doua tipuri.

Exista varianta de membru, care e structurata pe doua nivele, membri blue si black, care sunt doar denumiri, nu reprezinta nimic in sine. Diferenta este ca membrii blue au un discount de 25% pe parcursului unui an de zile, iar membrii black au un discount de 50%. Nu e limitat numarul de trageri. De fiecare data cand vin si achizitioneaza un pachet oamenii primesc reducerea„, explica Vlad Dragoi, proprietarul poligonului Blue Line din Timisoara.

Asadar, fie ca au mai tras vreodata, fie ca n-au vazut pistoale decat in filme, timisorenii sunt asteptati in poligon sa descopere, sa incerce, sa se perfectioneze si sa inteleaga legatura dintre om si arma.

Toate detaliile le gasiti pe site-ul Blue Line sau pe pagina de Facebook.
Telefon: 0724049240

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.