Au invatat din Superbowl. Timisoara 89ers intoarce scorul pe final si se impune in fata lui Klek Knights

TIMISOARA. Pe o vreme superba pentru fotbal american si cu peste 100 de oameni in tribuna, Timisoara 89ers a castigat in ultimele secvente primul meci jucat in 2017, impotriva formatiei sarbe Klek Knights, dupa o partida care s-a incheiat cu scantei.

CITESTE SI: Revoltator! Inca un ‘muzeu’ pe Autostrada Lugoj – Deva? Ultimele imagini de pe Lotul 3! FOTO! 

Duelul de pe stadionul Textila a inceput foarte prost pentru timisoreni, care au incasat doua touchdown-uri in primul sfert, inscrise de Damjanov si Skoric. Cel de-al doilea au fost o adevarata bijuterie, dupa ce jucatorul „Cavalerilor” a pornit de pe propria linie de 10 yarzi, a traversat tot terenul fara sa poata fi oprit, si a inscris pentru 12-0. Sarbii au ratat conversia de doua puncte la ambele touchdown-uri. In sfertul al doilea timisorenii s-au trezit la viata si au revenit in joc cu un touchdown al lui Gheorghe Chereji, urmat de un punct suplimentar al lui Paul Fericean. 12-7 a fost si scorul pauzei.

CITESTE SI: Bucurie mare la Timisoara! Fosta glorie a gimnasticii mondiale Simona Amanar si-a botezat baietelul! O multime de VIP-uri la petrecere! FOTO si VIDEO! 


Sfertul al treilea a inceput tot prost pentru timisoreni, care au primit touchdown la a doua posesie sarba de la acelasi Skoric, iar oaspetii nu au reusit nici de aceasta data conversia. Jocul a continuat sub semnul echilibrului pana in ultimele 6 minute. Sarbii au mai reusit un touchdown, insa arbitrii l-au anulat pentru o tinere a unuia dintre oamenii din linia ofensiva a oaspetilor. Si de aici a inceput revenirea timisoreana. Raspunsul la ratarea sarbilor a venit imediat, dupa un touchdown semnat de Florin Velcota, si contestat indelung de oaspeti, care au sustinut ca in momentul prinderii balonului, timisoreanul avea un picior in afara terenului.

CITESTE SI: Incident pe Aeroportul Timisoara! Avion ‘scapat’ in iarba de piloti, in timp ce se indrepta spre pista de decolare! Ce a urmat? FOTO si VIDEO! 

In cele din urma, s-a facut 18-13, dupa ce banatenii au ratat conversia de doua puncte. Cand mai erau cateva zeci de secunde de joc, la o degajare a sarbilor, Paul Fericean a prins mingea la mijlocul terenului, a facut o cursa de 50 de yarzi si s-a oprit in terenul de tinta al cavalerilor. A urmat o conversie de doua puncte reusita de Gheorghe Chereji, contestata si aceasta de jucatorii sarbi. A fost momentul in care brigada de arbitri a iesit de pe teren, iar Timisoara 89ers s-a impus cu 21-18.

CITESTE SI: O pasarela pentru biciclisti si 2 poduri, ‘aruncate’ peste Bega, la Timisoara! 

Pana la strtul campionatului, banatenii vor mai juca peste doua saptamani un alt meci amical, in deplasare, cu Budapest Cowbells.
Campionatul National de fotbal american va incepe in 25 martie, cand banatenii intalnesc in deplasare, Bucharest Warriors.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.