Ultimul anunt al Primariei pentru strada de pamant dintre vile de la Timisoara!

TIMISOARA. Cosmarul parea ca se sfarseste pentru o multime de timisoreni din cartierul de vile Braytim. Dupa ani de tergiversari, strada Edgar Quinet ar putea vedea pentru prima oara asfaltul.

CITESTE SI: Sunt cele mai inalte cladiri din judetul Timis! Una se gaseste pe locul 8 intr-un top mondial! Afla-le povestea?

Lucrarile de pe strada de numai 400 de metri lungime au ramas in aer dupa famlimentul firmei care trebuia sa le execute.

Primarul Nicolae Robu anunta marti organizarea unei noi licitatii cat mai grabnic.

La Edgar Quinet facem o alta licitatie, am cerut sa demareze o noua procedura. Buna noastra credinta si stradania sunt dovedite de faptul ca am ajuns inclusiv la contractul de executie. Acum facem o noua licitatie si speram sa dam peste o firma care sa isi vada de treaba„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Lucrarea costa 500.000 de lei, iar costul e suportat din bugetul local. Santierul de pe strada Edgar Quinet, in functie de vreme, ar trebui sa dureze 3 luni, preciza nu demult edilul sef al Timisoarei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.