Probleme pe unul din marile santiere din Timisoara! Firma risca amenzi!

TIMISOARA. Santierul a pornit inca din primavara acestui an, iar din septembrie a fost inchisa o portiune pentru lucrarile de anvergura, schimbari la sistemul de canalizare si cabluri.

Este vorba de una dintre marile artere ale Timisoarei pe care insa ritmul de lucru si gestionarea santierului a iscat nemultumiri serioase in randul localnicilor.

CITESTE SI: Un mare bulevard din Timisoara va avea trei benzi de circulatie pe sens!

Vorbim despre Calea Martirilor care a fost inchisa de la intrarea in Timisoara pana la strada Musicescu. Timisorenii care stau in zona s-au plans primarului de ceea ce se intampla pe strada lor deja de luni de zile.

Calea Martirilor urmeaza sa fie largita la patru benzi, iar lucrarea costa aproape 8 milioane de lei, iar durata lucrarii este de doi ani. Firma care a castigat licitatia a inceput lucrarile pe prima portiune a bulevardului, iar rimele lucrari au fost facute in subteran. Modul in care firma a organizat santierul ii nemultumeste insa pe timisorenii care locuiesc in zona, dar si pe Nicolae Robu.

CITESTE SI: Jos palaria! Gest de MARE OMENIE, langa Timisoara! Ce-au facut mai multi banateni, in loc sa stea acasa, in zi de sarbatoare? 

Trebuie sa spun cuvinte de dojana la adresa celor care lucreaza aici, sunt nemultumit de modul in care au gestionat santierul. Nu au aratat respect fata de cetateni, nu s-au facut punti de acces la case, nu s-au pietruit provizoriu, nu s-au pus punti de scanduri pe trotuare. Nu e o placere pentru nimeni sa umble pe un santier. Lucrarea e grea, trebuie sa recunoastem, insa organizarea de santier a lasat de dorit si viteza cu care s-a lucrat acolo pe mine nu ma multumeste. Macar asta as vrea, sa se acopere totul, si pana la venirea efectiva a iernii cand va trebui sa oprim lucrarile, sper sa fie totul inchis si sa fie luate masurile„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Primarul avertizeaza firma care face lucrarile ca vor fi urmari mai serioase, daca nu vor fi remediate neajunsurile create pana acum.

CITESTE SI: Politistii, in ALERTA la Timisoara! Cauta un CRIMINAL! Suna la 112, daca il vezi! FOTO cu ucigasul!

Noi nu putem decat sa amendam firma si o vom amenda, daca nu va lasa lucrurile in bune conditii la venirea iernii. E o limita pana la care poti fi intelegator, dar aici s-a intrecut aceasta limita. Nu stiu daca au luat vreo amenda, in orice caz, daca nu fac acum in ceasul al 12-lea vor fi amendati. Pas cu pas facem si educatie a firmelor„, a spus Nicolae Robu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.