Doliu la Gradina Zoologica din Timisoara. Ce necaz s-a petrecut?

TIMISOARA. Momente socante in aceasta dimineata la Gradina Zoologica din Timisoara. O zi normala de lucru a inceput tragic pentru ingrijitorii din parcul de la Padurea Verde.

Un angajat al Gradinii Zoologice din Timisoara a venit in aceasta dimineata la munca cu bicicleta. Inainte sa intre pe poarta, acesta s-a dat jos de pe bicicleta, i-a venit rau si s-a prabusit imediat. In prima instanta, portarul Gradinii Zoologice a crezut ca acesta a cazut de pe bicicleta pentru ca s-ar fi impiedicat, insa cand si-a dat seama ca acesta este inconstient, a chemat imediat salvarea.

CITESTE SIForfota mare in Piata Victoriei din Timisoara! Se monteaza casutele si perdeaua de lumini de la Targul de Craciun! Surprizele zilei de 1 Decembrie. FOTO!

Din nefericire, medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru ingrijitor si au constatat decesul in urma unui infarct. Din cate se pare, angajatul care a murit in aceasta dimineata avea probleme medicale mai vechi, insa continua sa lucreze si avea si medicamente pe care trebuia sa le ia.

CITESTE SIDezastru pe soselele din Banat! Ce au facut politistii cu radarele pistol?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. trist