Incendiu in Timis. Ce s-a facut scrum? FOTO SI VIDEO!

TIMISOARA. S-a dat alarma pe o strada din Sannicolau Mare in toiul noptii, dupa ce locuitorii din zona au vazut fum iesind dintr-o cladire din zona.

CITESTE SI: Hoti de buzunare din Timisoara, luati pe sus de politistii locali. Uimitor pentru ce a fost amendat unul dintre ei

 

Pompierii au ajuns repede la fata locului si au avut nevoie de cateva zeci de minute pentru a stinge incendiul. Acestia au trebuit sa sara gardul care imprejmuia curtea in care se afla magazia sau chiar sa treaca prin gardul de sarma. Chiar daca flacarile au fost mici, acestea au mistuit tot ce se afla in magazie.

CITESTE SI: S-au stabilit tarifele pentru parcare in Timisoara pe 2017 

A fost o magazie dedezafectata. Inauntru au ars materiale textile, si mai mult deseuri de materiale textile. Magazia avea o suprafata de aproximativ 60 de metri patrati. Am avut doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, 10 subofiteri si un ofiter. Nu au fost victime. Nu a fost o interventie foarte dificila si nici nu era pericol ca incendiul sa se extinda„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mugurel Ioja, reprezentantul ISU Banat.

Focul a pornit, cel mai probabil, de la niste deseuri aprinse de oameni ai strazii care se adaposteau in magazie si care au vrut sa se incalzeasca, dar au scapat flacarile de sub control.

CITESTE SI: Timisoara va avea din nou toalete ecologice. In cat timp vor fi puse prin tot orasul? 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.