CFR Timisoara pierde la scor primul joc din Superliga

TIMISOARA. Daca in primele 7 runde, nou-promovata CFR Timisoara si-a depasit conditia reusind 6 victorii si o remiza, in runda cu numarul 8, fetele lui Florin Bugar au suferit o corectie severa in fata campioanei, Olimpia Cluj.

CITESTE SI: BRAVO! Ce-a facut un sofer care a vazut un tanar ce azvarlea in Bega ghivecele cu flori de pe podul Michelangelo din Timisoara? VIDEO!

Ardelencele s-au impus fara niciun fel de emotie cu 11-0 (7-0) intr-un meci disputat pe teren sintetic, o adevarata „necunoscuta” pentru ceferiste. Trebuie spus ca timisoarencele au luat mai multe goluri in prima repriza decat in cele 7 jocuri anterioare.

Ne asteptam sa avem un meci foarte greu, a fost un antrenament cu public. Eu felicit echipa gazda pentru jocul si atitudinea pe care o presteaza chiar daca urmeaza două meciuri foarte importante pentru echipa nationala a Romaniei, au tratat cu foarte mult respect si seriozitate meciul. Noi nu am putut sa ne ridicam la valoarea lor si stim ce ne lipseste, ne cunoastem lungul nasului. Este adevarat ca ma dezamageste rau de tot scorul. Da… pana la urma poate asta este diferenta intre noi si echipa din Cluj. Este singura infrangere, dar este o infrangere care face o diferenta corecta intre campioana Romaniei si celelalte echipe din campionat. Probabil ca pe un teren de iarba nu am fi pierdut la un asa scor dar terenul sintetic pentru noi este un mare mister. Ne dorim sa terminam pe podium. Avem o echipa destul de buna pentru fotbalul romanesc, am avut si cateva absente in prima echipa, dar nu din cauza aceasta am pierdut cu 11-0. Probabil este ca avem multe lucruri de reglat iar forta noastra este masurabila cu celelalte echipe din campionat, nu cu Olimpia Cluj!”, a declarat la final Florin Bugar, antrenorul echipei de fotbal feminin CFR Timisoara.

CITESTE SI: Timisoara are indicatoare… trasnite! Cum ramai blocat in trafic? VIDEO!

In urma acestui esec, CFR a cazut pe locul secund, in spatele Olimpiei, care are doar succese pe linie. Etapa viitoare, „leopardele” intalnesc acasa, Vasas Femina Odorhei, pe 19 noiembrie.

CFR Timisoara: 1. Mihaela Durla (cpt.), 24. Lidia Suvet, 7. Florina Abrudan, 11. Caludia Bistrian, 4. Heisu Denisa, 14. Ozana Ababei, 6. Mihaela Molnar, 8. Ionela Voica, 16. Larisa Sirbovan, 18. Elena Obrad, 10. Adelina Ion.
Rezerve: 77. Cristina Stefan, 20. Bianca Biris, 5. Sabina Scurtu, 37. Loredana Sas, 3. Manuela Voica. Antrenor: Florin Bugar.

Foto: Gábor István

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.