Copil cu piciorul zdrobit, dupa un accident in Banat. Ce a facut soferul vinovat?

Un sofer a fost foarte aproape sa provoace o teribila tragedie dupa o manevra banala. Conducatorul auto a mers cu spatele pe o strada si dupa cativa metri a izbit un copil care circula cu bicicleta. Rotile masinii au trecut peste unul dintre picioarele pustiului.

Accidentul s-a petrecut pe o strada din Otelul Rosu, judetul Caras Severin, iar biciclistul lovit de sofer are doar 9 ani. Soferul nu s-a pierdut cu firea si l-a luat pe cel mic, l-a pus in masina si l-a transportat de urgenta la spital.

In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca un barbat in varsta de 33 ani, din localitate, intentionand sa efectueze manevra de mers inapoi, cu un autoturism, pe strada Tineretului, nu s-a asigurat si a acrosat cu partea dreapta un biciclist, dupa care l-a calcat cu roata dreapta fata pe piciorul stang. Dupa comiterea accidentului, conducatorul auto a transportat minorul la spitalul din Otelu Rosu si ulterior a revenit la fata locului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a anuntat IPJ Caras Severin intr-un comunicat de presa.

Micul biciclist a fost ranit grav si a ramas internat in spital sub supravegherea medicilor. Soferul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.