Dupa fantanile lui Ciuhandu, vom avea fantanile lui Robu, la Timisoara. Unde vor fi facute 12 foraje?

TIMISOARA. Dupa ce a fost aspru criticat ca a inlaturat numele fostului primar Gheorghe Ciuhandu de pe fantanile cu apa rece si proaspata amenajate in vremea acestuia in Timisoara, iata ca Nicolae Robu, asa cum promisese in urma cu niste ani, se va apuca sa foreze fantanile mandatului sau. 12 se regasesc in primele planuri intocmite de Primaria Timisoara.

In timpul campaniei electorale, recent incheiata, pe aceeasi tema a fantanilor, Nicolae Robu a fost chiar tinta unor ironii ale tinerilor PSD-isti.

CITESTE SI(P) Tinerii PSD au restabilit adevarul in Timisoara! L-au dat jos pe primar de pe fantana

freddy simonis placuta fantana

Nicolae Robu a promis noi fantani in Timisoara inca de acum 3 ani, insa abia acum se va trece la forarea lor. Recent a fost depusa solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ‘Alimentari cu apa industriala prin foraje publice‘.

Fondurile pentru studiul de fezabilitate au fost prevazute in bugetul Timisoarei pe anul 2016 si se ridica la 40.000 de euro.

La inceputul acestui an se vorbea de 10 fantani, insa acum specialistii Primariei au identificat 12 locuri in care pot fi construite: Piata Sfantu Gheorghe, strada Eminescu, strada Divizia 9 Cavalerie, strada Constantin Zabulica, strada Baader, strada Uranus(langa Liceul Waldorf), Complex Studentesc langa caminul 2, Complex Studentesc langa caminul 10C, strada Eternitatii, Calea Aradului nr. 18, strada Matei Millo si Aleea Gornistilor.

Fantani-de-cartier (11)

Deocamdata e la nivel de studiu de fezabilitate, dar un studiu care are toate avizele de la Apele Romane, si urmeaza sa contina si avizele de la Agentia de Mediu. El va fi supus aprobarii indicatorilor tehnico-economici in prima sedinta a noului Consiliu Local. Eu cred ca locatiile au fost alese cu grija si exista deja avizul de la Apele Romane, unde a fost nevoie de diverse studii suplimentare pentru fiecare dintre locatii, sper ca nu e o problema in avizarea lucrarii de catre Agentia de Mediu„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, viceprimarul Timisoarei, Dan Diaconu.

Contructia de noi fantani in cartiere este o continuare a unui program inceput pe vremea administratiei Ciuhandu. Pana acum, in Timisoara au fost construite 96 de fantani cu apa potabila.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Si-n zona Stadion de ce nu se foreaza nicio fantana??Am cerut acest lucru de ani de zile.Cea mai apropiata e langa casa tineretului si cea de la Olimpia.In complexul studentesc e plin de fantani.In plus,in zona stadion e si un parc cu locuri de joaca unde ar fi fost binevenita o astfel de fantana,mai ales vara.

    • CORECT!

  2. NU VA BUCURATI PREA TARE!
    APA ORICUM ESTE DE PROASTA CALITATE!
    AR TREBUI INSTALAT UN PANOU LA FIECARE PUTZ FORAT, PE CARE SA FIE ANALIZELE LUNARE DE LA DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA. DACA O PASTREZI 2-3 ZILE IN RECIPIENT SE DEPUN DESTULE SEDIMENTE…

  3. A fost o idee excelenta a fostului primar. Sincer, nu l-am iubit, dar l-am votat, dar sa fim cinstiti cu noi insine ne folosim din plin de aceste fantani. In ceea ce priveste aparitia noului ( si totodată vechi ) edil pe postamentul fantanilor las la atitudinea dvs. sa comentati. Oricum, mie mi se pare de prost gust.

  4. Pai, apa industriala e sanatate curata ? Pe robinet va curge pishi de papagal dus de Robu pe bani grei ? Si ca veni vorba: Unde e papagalii di ci nu canta ei ? Sunt invizibili ? Ha ?