Asa arata patinoarul de iarna-vara promis timisorenilor de… Paste, in Parcul Copiilor!

TIMISOARA. Mai sunt cateva zile pana la sarbatorile pascale si este din ce in ce mai sigur ca Iepurasul nu le va aduce timisorenilor patinoarul promis de Primarie in Parcul Copiilor.

Nicolae Robu sustine insa ca firma care trebuie sa il construiasca este inca in termenul de executie.

Locul unde ar trebui sa sa se construiasca patinoarul Timisoarei este pustiu, fara vreun muncitor care sa monteze cele necesare amenajarii obiectivului. In parc au fost aduse de mai multa vreme doar bucati plasa de sarma sudata, care ar trebui folosita la… patinoar.

loc-patinoar-parcul-copiilor (13)

Patinoarul se face. Trebuie sa se finalizeze. Ei au pregatit suprafata, trebuie apoi sa se toarne o sapa, si apoi sa se monteze materialul respectiv. Termenul de executie este de trei luni si nu au iesit din acest termen„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, primarul Timisoarei, Nicolae Robu.

Conform documentatiei tehnice intocmite de primarie pentru licitatia din februarie, firma care va construi patinoarul din Parcul Copiilor avea un termen de executie foarte ferm: 20 de zile de la momentul emiterii ordinului de incepere.

In urma cu doua luni, edilul anunta semnarea contractului pentru amenajarea patinoarului si spunea ca va fi gata foarte repede.  Asadar, de Paste, timisorenii dornici de miscare ar fi trebuit sa fie pe patine. Nu la Timisoara, insa.

Patinoarul va fi gata in 2 luni, din momentul semnarii contractului si emiterea dispozitiei de incepere a lucrarilor. De cand se finalizeaza licitatia, mai trece circa o saptamana pana cand se ajunge la semnarea contractului si apoi cateva zile pentru organizarea de santier si inceperea efectiva a lucrarilor. Estimez ca in doua saptamani vor incepe efectiv lucrarile si din acel moment se numara 2 luni pentru executie”, declara pentru opiniatimisoarei.ro, primarul Nicolae Robu in 23 februarie.

La un calcul simplu, cel tarziu in primele zile din luna mai, pationarul ar fi trebuit sa fie gata.

Intre timp, locul unde trebuia sa fie construit patinoarul a fost impodobit de sezon, cu oua rosii si iepurasi de Paste.

loc-patinoar-parcul-copiilor (8)

CITESTE SIE oficial! Care va fi distractia numarul 1 in Parcul Copiilor, de Paste, la Timisoara?

Patinoarul permanent din Parcul Copiilor va costa aproximativ 100.000 de euro, bani de la bugetul local.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.