Se instaleaza hamacele de iarna-vara si aparatele de fitness in Complexul Studentesc din Timisoara! Cate vor fi si ce mai e de facut in parc? FOTO!

TIMISOARA. Oaza de relaxare din Complexul Studentesc s-a imbogatit cu mult asteptatele hamace. Pe langa acestea au fost instalate deja si echipamentele de fitness in aer liber.

Lucrarile de modernizare din parcul din spatele caminelor 19-22 din Complexul Studentesc sunt din ce in ce mai aproape de finalizare. Dupa iluminat public, foisoare, jardiniere si banci, au fost instalate si mult asteptatele hamace. Cinci asemenea paturi mobile profesionale au fost instalate in zona de nord a parcului, prinse de stalpi metalici, care au fost infipti in beton. Cele cinci hamace montat nu vor fi insa singurele.

parc-studenti-hamace-fitness (32)

Vom pune si alte hamace pe care le vom lega intre pomii din apropierea foisoarelor. Acestea sunt acelea profesionale fixate bine in beton. Inca 20 vom mai pune intre pomi. Sunt modele diferite celelalte. Acestea sunt fixate definitiv, vor ramane si pe iarna, doar celelalte se vor putea demonta in perioada rece„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, directorul SC Horticultura, Andrei Dragila.

parc-studenti-hamace-fitness (22)

Pe langa hamace, au fost montate pe terenul de fotbal din tartan din parc au fost instalate si mult asteptatele aparate de fitness in aer liber, insa nici in acea zona nu sunt complete lucrarile.

Mai vin si niste leagane, pe care le vom pune tot in zona in care au fost montate aparatele de fitness. Nu ar mai fi mult de lucru. Intr-o saptamana cred ca putem incheia lucrarile„, a mai declarat pentru opiniatimisoarei.ro, directorul SC Horticultura, Andrei Dragila

De asemenea, in parc vor mai fi puse banci pe aleile ce marginesc cele doua mari rondouri construite in zona strazilor Aleea Ripensia, respectiv strada Cluj.

CITESTE SI: Parcul din Timisoara ce n-a fost amenajat niciodata are acum lumina! Ce schimbare ii aduce primavara? FOTO!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Puneti niste bare de tractiuni si gata. Nu echipamente scumpe care rezista un an.