Candidatii in alegerile locale NU au voie sa stranga semnaturi unde vor ei, la Timisoara! Iata locurile INTERZISE de Nicolae Robu, pe Facebook!

TIMISOARA. Alegerile locale bat la usa, iar cei care doresc un loc pe listele electorale pot strange semnaturi de sustinere pentru candidatura. Fiecare timisorean este liber sa o faca, insa primarul Nicolae Robu a limitat zonele in care acestea se pot aduna. Edilul a emis si un comunicat in acest sens, pe care l-a postat pe Facebook.

Semnaturile pentru candidaturi la alegerile locale, pentru toti candidatii, indiferent de functia / pozitia pentru care candideaza, indiferent de partidul in numele caruia candideaza sau de statutul de independent si indiferent de orice alt criteriu se pot strânge in orice locatii din oras, mai putin:

1. Piata Victoriei
2. Str. Alba Iulia
3. Str. Marasesti
4. Str. Pacha
5. Centrul istoric cu cele 4 piete si 10 strazi devenite pietonale prin ultimele amenajari
pe fonduri europene
6. Parcurile orasului
7. Interioarele cladirilor publice ale orasului
La baza acestei optiuni, sta pe de o parte, grija pentru dreptul la relaxare neperturbata al cetatenilor Timisoarei, respectiv grija pentru functionarea neperturbata a institutiilor publice, iar pe de alta parte, principiul echidistantei, al egalitatii de tratament si de sansa in raport cu toti candidatii” se arata in comunicatul primarului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Astia de la Retim ar trebui amendati. Nu string gunoiul din primarie. Adica pe Robu, Cojocari si altii. Cu stopuare am vazut ca un alt simbol al Timisorii a fost rasa de pe fata pamantului. Fabrica de pantofi de pe Calea Buziasului. Rusine si ziaristilor ca nu au informat ca ce pregateste jigodia de Robu demolatorul. Rusine Timisorenilor ( nu veniturile ) ca nu au luat atitudine. Eu unul jur
    ca nu il voi vota pe jeg.