Nu au avut destula Energie! BC Timisoara, la un nou esec

TIMISOARA. BCT cedeaza a treia oara in fata Energiei Tg. Jiu in acest sezon. Precedentele doua partide s-au disputat in Cupa Romaniei, gorjenii impunandu-se si acasa si in deplasare, iar acum in campionat, echipa ce reprezinta Romania cu succes in FIBA Europe Cup a castigat din nou. A fost 84-70 pentru vizitatori, banatenii descurcandu-se doar in prima parte a intalnirii, timp in care a si condus de mai multe ori.

Energia Targu-Jiu a obtinut astfel primul succes in deplasare in actuala editie de campionat, in timp ce BC Timisoara ramane cu o singura victorie obtinuta in noua jocuri.

Principali realizatori ai partidei au fost: Subotic 16 puncte, 5 recuperări, Toth si Smith, cate 15 puncte si 7 recuperari (record personal pentru jucatorul timisorean), pentru BCT, Troupe, Mack, cate 19 puncte, pentru Energia.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.