Bloggeritele de fashion se intalnesc cu iubitorii de moda si de stil, la Iulius Mall Timisoara!

TIMISOARA. Cel mai mare mall din afara Capitalei si destinatia de cumparaturi cu peste 300 de magazine va gazdui un inedit eveniment dedicat modei. Opt dintre cele mai cunoscute bloggerite de fashion din Romania vin vineri, 16 octombrie 2015, la Iulius Mall, unde se vor intalni cu timisorenii pasionati de stil si shopping.

Evenimentul „Bloggers meet Timisoara” va avea loc la demisolul Iulius Mall, zona Poema, si va incepe la ora 19.30. Sunt asteptati toti cei care vor sa le intalneasca pe Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Ioana Chisiu, Madalina Merca, Madalina Gugila, Mihaela Jula, Sandra Bendre si Laura Charaba.

Tinerele, care sunt urmarite pe platformele de socializare de sute de mii de persoane, vor impartasi din experienta lor in mediul online, vor oferi sfaturi despre cum se dezvolta un blog de succes si vor vorbi despre tendintele in moda si styling.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.