Mos Craciun vine pe motociclete la Timisoara pentru copiii de la Complexul de Servicii Specializate in Regim de Urgenta

TIMISOARA. Comunitatea motociclistilor din Timisoara va veni in acest an cu daruri la copiii de la Complexul de Servicii Specializate in Regim de Urgenta de pe strada Capitan Damsescu nr.53. Timisorenii sunt invitati sa faca donatii!

Motociclistii se vor aduna vineri, 23 decembrie, la ora 11, la la Clubhouse Hangaround Romania MC (str. Divizia 9 cavalerie nr. 49A) care este situat la aproximativ 100 de metri de Rabbit Club.

Acolo vor impodobi motocicletele si se vor imbraca in costume de Mos Craciun pentru a intra in atmosfera Sarbatorilor de iarna, iar la ora 12 va fi plecarea spre Complexul de Servicii Specializate in Regim de Urgenta unde vor darui cadourile copiilor si vor participa la un spectacol oferit de acestia!

La centrul de pe str. Damsescu sunt aproximativ 60 de copii cu varste intre 4 si 16 ani. Acolo sunt si 8 mame cu bebelusi de la fostul Centru Maternal, spun organizatorii evenimentului.

Preferam sa nu strangem bani,dar daca cineva doreste sa faca donatii este binevenit. Din eventualii bani primiti se vor cumpara obiecte de stricta necesitate pentru acesti copii. De asemenea orice donatii de obiecte, dulciuri, alimente pot fi facute pana in data de 22 decembrie pentru a fi timp destul pentru ambalarea lor. Donatiile pot fi lasate la Rabbit Club zilnic intre orele 12-22”, precizeaza unul dintre organizatori.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.