2014 – cel mai bun an pentru a pleca in excursia visurilor tale

Pornim la drum in 2014 cu albume intregi de amintiri frumoase purtate in suflet din calatoriile noastre. Excursii de vis, destinatii noi si locuri memorabile alaturi de oameni frumosi, turistii nostri.

Noi credem ca turismul este o pasiune. Te indragostesti de calatorii si iti proiectezi apoi intreaga viata in functie de destinatiile in care visezi sa ajungi.

Tocmai de aceea, tinand cont de experienta de peste 12 ani in lumea calatoriilor, Agentia de Turism Ultramarin a pregatit pentru anul 2014 cele mai frumoase destinatii de vacanta sau de weekend in strainatate dar si in frumoasa noastra tara, unde puteti ajunge cu avionul sau cu autocarul, insotiti de ghizi profesionisti.

Pentru inceputul anului va recomandam o binemeritata vacanta la schi si wellness in Alpii Austrieci, la Semmering. Vor fi sapte zile in care veti uita de orice problema si va veti incarca de energie pura, de frumusete alba, de aer curat.

Urmeaza o perioada de excursii speciale, in Israel, Malta, Spania, sau mai aproape, la Paris sau Venetia. Sunt doar cateva dintre numeroasele propuneri pentru primavara 2014, cand va asteptam sa redescoperim impreuna miracolul vietii in locuri de o frumusete de neuitat.

In luna mai Agentia de Turism Ultramarin va invita la concert: il puteti asculta pe celebrul dirijor Andre Rieu intr-un concert unic, de exceptie, la Budapesta. Seria excursiilor muzicale va continua atat in Budapesta cat si la Belgrad, Viena sau chiar in Toscana, unde, pe pamantul miracolelor, va canta, in miez de vara, Andrea Bocelli.

Va puteti umple sufletul de frumusete vizitand minunatele Castele Bavareze, dar si capitalele europene de marca. Iar o data cu inceperea verii, dam startul sezonului de plaja in Grecia, pe splendida insula Thassos sau in Halkidiki.

Toamna anului 2014 va aduce cateva excursii romantice pe tarmuri italiene, la Roma, Venetia sau in Florenta, iar o data cu sezonul rece va asteptam pe partiile din Austria, dar si din tarile vecine noua.

Una dintre noutatile anului viitor este si dorinta Agentiei de Turism Ultramarin de a promova Romania, asa ca in fiecare weekend vom organiza excursii tematice pentru a (re)descoperi prea frumoasa noastra tara.

E sfarsit de an dar si inceput de noua agenda: este timpul sa va asterneti in scris dorintele pentru 2014, iar Agentia de turism Ultramarin are pregatita cate o destinatie de vis pentru oricine.

Toate detaliile despre excursii pot fi aflate de pe site-ul www.ultramarintm.ro sau la sediul agentiei, din centrul Timisoarei.

La multi ani si la cat mai multe destinatii bifate in 2014!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.