Mihaela Radulescu si Catalin Botezatul, noul cuplu din showbizz? Iata ce complimente si-au facut!


Unul dintre principalii invitati ai Mihaelei Radulescu la emisiunea  „Alegerile Mihaelei”, de la Realitatea TV a fost Catalin Botezatu. Cei doi nu s-au sfiit sa-si faca multe complimente.

„Nu te-am vazut decat o singura data neelegant, atunci cand am ajutati sinistratii. Te iubesc de atunci. O singura persoana te-a eclipsat vreodata. Atunci cand eram in Otopeni. Este vorba despre Florin Piersic cu care ne-am intalnit in aeroport. Asa esti tot timpul, scos din cutie“, a spus Mihaela.

„Mi-ar placea sa ma trezesc dimineata intr-o casa pe plaja. De multe ori cand iti citesc interviurile, regasesc femeia ideala pe care mi-as dori sa o intalnesc. Un astfel de mic dejun vreau sa il pregatesc unei femei, care dimineata cand se trezeste sa imbrace camasa mea alba si sa fie desculta. Sa luam asa micul dejun. Cand ai o stfel de femeie poti sa faci orice sacrificiu“, a spus Botezatu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.