1500 de euro pentru o manea…personalizata. Vezi de ce Adrian Mutu este dispus sa scoata din buzunar acesti bani!

Romanian soccer player Adrian Mutu tries to understand questions from journalists during a press conference in Bucharest, Romania, Monday March 29 2004. Chelsea striker Adrian Mutu,currently playing for English Premier league team Chelsea, has tested positive for a banned drug, a British newspaper said on Sunday Oct. 17, 2004. According to the Mail on Sunday, the 25-year-old Romanian striker, who has lost his place on the team after falling out with club coach Jose Mourinho, tested positive at Chelsea's training ground. The report did not identify the banned substance involved or say when the test was carried out. (AP Photo/Vadim Ghirda)

Amator de petreceri si mai ales de manele, Adrian Mutu scoate fara probleme bani din buzunar cand este vorba de manele, dar nu doar pentru dedicatii! El cere cantaretilor sa ii personalizeze melodiile cu numele parintilor, al sotiei sau al fiicei sale.

Prietenii lui Adrian Mutu spun ca fotbalistul este innebunit dupa manele de pe vremea cand juca la FC Arges si era prieten bun cu Adi de la Valcea.

“Mutu e innebunit dupa muzica asta. Va vine sa credeti ca l-a rugat pe Dan Bursuc sa-i compuna cateva melodii in care sa se spuna numele lui si al parintilor. Apoi, dupa ce s-a insurat cu Consuelo, a bagat-o si pe ea si pe fete in texte. Asta e nebunia lui, indiferent cat de mult l-ar costa”, a povestit pentru WOWbiz.ro un apropiat al jucatorului.

Acest lucru este confirmat si de contul de facebook al lui Mutu, el si-a pustat recent o piesa a lui Florin Salam!

Mai multe detalii AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.