Opinia Timisoarei

Zona Aurora – Flavia din Timisoara, ‘asanata’. ‘S-a terminat cu lumea a treia’. Anuntul primarului Nicolae Robu

TIMISOARA. Unul dintre locurile cele mai frecventate de timisoreni, zona Aurora – Flavia, a intrat din nou in atentia Primariei Timisoara.

CITESTE SI: Surpriza pe strazi in Timisoara. Politisti in civil vor taia amenzi pe banda rulanta nesimtitilor care murdaresc orasul 

Aglomeratia, mizeria si hotia practicate in acest colt de Timisoara ar putea disparea. Primarul Nicolae Robu le cere localnicilor sustinere in vederea unei masuri radicale in zona pietei de vechituri.

S-A TERMINAT CU “LUMEA A TREIA” ÎN ZONA AURORA-FLAVIA!

Unul din locurile devenite rușinoase pt orașul nostru este zona Aurora-Flavia. Dincolo de aspectul de lumea a treia al zonei, este inacceptabil deranjul pt locatarii din zonă creat de comercianții și clienții necivilizați ai celor două piețe; evident, cu cei civilizați, n-avem nimic!

Am decis luarea unor măsuri drastice de asanare a zonei, măsuri care se vor vedea pe teren zilele următoare. Ma sustineti?„, a notat primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook unde ii invita pe timisoreni sa voteze. Au doua variante: Ma sustineti? sau Nu, va vreau mai tolerant.

In comentariile facute la sondajul lansat de edilul sef, acesta a venit cu unele precizari. Nicolae Robu spune ca nu intentioneaza desfiintarea Pietei Flavia sau Aurora, ci aducerea lor in civilizatie. Iar daca nu se va reusi asta, se va trece la inchidere.

Cine a vorbit de desfiintare?! Eu am vorbit de asanare! De civilizarea zonei! Numai daca nu se vrea civilizatie, vom recurge si la stopare!„, le-a spus Nicolae Robu celor care si-au exprimat parerea ca acea piata de vechituri nu ar trebui desfiintata, intrucat astfel de targuri se tin si in alte orase din Europa.

Ideea de ‘a asana’ zona pietei de vechituri nu e noua. Inca din 2013, nemultumit de mizeria din zona, Nicolae Robu le cerea sefilor din Primarie sa gaseasca solutii pentru a-i muta pe vanzatori. Raziile jandarmilor se tin lant in acea zona si de fiecare data se incheie cu amenzi si marfa confiscata.

Nu mai departe de duminica, oamenii legii au descins in Aurora unde au luat la puricat pravaliile din jur si vanzatorii de produse alimentare cu tarabele la strada. Au dat amenzi pe banda rulanta pentru nerespectarea legii.

Exit mobile version