Opinia Timisoarei

Zgomotul facut de motociclisti in Timisoara, masurat cu sonometrul de politistii de la Rutiera! VIDEO!

TIMISOARA. Ampla actiune a politistilor de la Circulatie pe urmele motociclistilor indisciplinati care nu respecta limita de viteza ori ambaleaza nejustificat motoarele pe strazile Timisoarei. Au fost vizati si cei care fac curse ilegale prin cartiere.

Timp de 4 ore, agentii au stat cu ochii pe motociclistii din trafic si au masurat cu ajutorul unui aparat si nivelul de zgomot pe care il fac acestia. Este vorba de sonometru.

La finele raziei, politistii aveau intocmite 6 dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice a unor motociclete neinmatriculate, cu numar fals de inmatriculare, fara a poseda permis de conducere sau cu permisul suspendat.

Totodata, politistii au aplicat 7 sanctiuni contraventionale in valoare de 1360 de lei si au retras cinci certificate de inmatriculare.

Oamenii legii reamintesc motociclistilor ca se interzice transportarea pe motocicleta a mai multor persoane decat locurile stabilite prin constructie, ca sunt obligati sa poarte pe timpul deplasarii casca de protectie omologata si, nu in ultimul rand, ca organizarea de curse ilegale constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de pana la 2 ani sau amenda.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version