Opinia Timisoarei

Zell am See – Austria, locul unde muntii coboara in lacuri alpine de o rara frumusete, iar aerul tare al inaltimilor poarta parfum de flori de colt

Peisaje care iti taie respiratia, in care munti semeti se oglindesc in lacuri limpezi, iar ghetarii sfideaza vara. Pe scurt Zell am See – Kaprun, o regiune aflata in landul Salzburg din Austria, un loc de care te indragostesti intr-o clipita, fie iarna, fie vara. O destinatie de vacanta perfecta pentru orice anotimp.

Zell am See – Kaprun este locul unde cele mai frumoase peisaje ale Austriei se combina perfect cu infrastructura special creata pentru a oferi absolut toate conditiile petrecerii unei vacante complete pentru familii, sportivi, sau celor aflati in cautarea relaxarii intr-un cadru natural de o splendoare fara seaman.

Agentia de turism Ultramarin va propune destinatii de vis intr-o tara in care totul este posibil: drumetii montane, sporturi de vara, excursii de top, relaxare de cinci stele, toate la preturi accesibile pentru orice buzunar. Pentru pasionatii de ciclism, exista 1300 de km de trasee doar in aceasta zona, iar bicicletele se pot inchiria de la orice hotel sau pensiune. Daca sunteti pasionati de drumetii, exista 400 km de drumuri alpine, iar muntele Schmittenhohe ofera o priveliste panoramica asupra a treizeci de varfuri alpine aflate la peste 3000 de metri.

Vara, lacul Zeller See, cu apa potabila, limpede precum cristalul, imbie turistii la plimbari cu barca, navigatul cu vele sau schiul nautic, dar si la inot, fiind amenajate stranduri cu plaje pe mal. Iar de doua ori pe saptamana, pe lac, intr-unul din cele mai pitoresti peisaje, au loc seara spectacole de apa, lumini, lasere si muzica, intr-un spectacol gratuit de neuitat.
Cascada Krimml, ghetarul Kitzsteinhorn, orasul natal al lui Mozart – Salzburg, lumea de cristal Swarovski, sunt doar cateva dintre destinatiile pe care le puteti explora in excursiile din zona Zell am See.

Agentia de turism Ultramarin va invita sa incercati saniutele de vara, pe un traseu de trei km in care orice membru al familiei se poate simti un mic cuceritor al muntelui si poate vedea peisaje ce-ti infioreaza sufletul.
Toate aceste forme de divertisment sunt accesibile si gratuite cu un card special primit gratuit odata cu achizitionarea unui pachet turistic in zona, card cu ajutorul caruia turistii pot urca de cate ori doresc cu telecabina pe masivii Schmittenhohe, Kitzsteinhorn, sau Maiskogel.  Pot ajunge, prin tuneluri sapate prin munti, la lacuri de acumulare alpine aflate la peste 2000 metri, pot face plimbari cu vaporul pe lac, pot intra la piscina acoperita sau la unul dintre cele trei stranduri de pe malul lacului. De asemenea, tot pe baza acestui card se acorda o reducere substantiaa la intrarea intr-unul din cele mai mari complexe SPA din Europa, Tauern Spa, aflat in apropiere, in inima muntilor, un loc unde te poti rasfata o zi la cele mai sofisticate tipuri de bazine, masaje si saune.

Aflata foarte aproape de Romania, Austria este destinatia minunata in regim all-incusive pentru orice anotimp si pentru orice turist care isi doreste un sejur in care sa combine relaxarea, aerul curat, drumetia, cultura si gastrononomia intr-un cadru de basm si cu servicii ireprosabile. O destinatie pe care Ultramarin o recomanda cu toata caldura!

Exit mobile version