Opinia Timisoarei

Zeci de noi locuri de parcare la Timisoara, in locul garajelor demolate. Unde se amenajeaza inca un spatiu intre blocuri. Foto

TIMISOARA. La aproape 6 luni de cand au fost puse la pamant bateriile de garaje, locul acestora au fost luate de o parcare cu un numar aproape dublu de locuri.

CITESTE SI: Vaporasele din Timisoara se intorc pe apa, iar bicicletele si trotinetele vor reaparea in rasteluri. Ziua in care vor putea fi din nou folosite 

Vorbim despre parcarea aflata intre blocurile de pe strada Uranus si Martir Andrei Istvan. Aici, angajatii Primariei au demolat garajele, au betonat intreaga suprafata, iar la sfarsitul saptamanii trecute au si turnat asfaltul. In aceasta zona au fost refacute si trotuarele, dar a si fost modernizat sistemul de canalizare.

Lucrarile nu sunt inca finalizate. Vor trebui trasate si numerotate locurile de parcare, dar va fi instalat si iluminatul stradal.

La mica distanta de parcarea care este aproape gata, angajatii Primariei au inceput curatenia in spatiul in care in urma cu un an erau garaje, la sud de strada Sirius.

Lucrarile la amenajarea de locuri de parcare nu au loc doar in zona Soarelui. Alte 70 de locuri urmeaza sa apara in Dorobantilor, iar lucrarile continua si pe strada Dumitru Juganaru, unde deja a fost pusa la punct o parcare cu 73 de locuri.

Demolarea garajelor, in Timisoara, au inceput in urma cu mai multi ani, in zona Soarelui si continua si in alte zone din oras. In total, mai sunt aproximativ 7000 de astfel de constructii in cartierele din oras.

Exit mobile version