Opinia Timisoarei

Zeci de masini ridicate in Timisoara, dupa ce au fost parcate pe zebra, pe trotuare sau pe spatii verzi. Peste 3.500 de soferi amendati

TIMISOARA. Au vazut un loc… liber, au parcat si au plecat sa isi rezolve problemele, dar la intoarcere nu au mai gasit masina pe locul ei. Este vorba despre zeci de timisoreni care si-au lasat masinile parcate in locuri nepermise si au fost ridicate de angajatii SDM.

CITESTE SI: Pregatiti-va pentru inca un nor de praf saharian la Timisoara, dar si in alte zone din tara! Anuntul meteorologilor

In total, aproape 60 de soferi care si-au lasat autoturismele parcate pe zebra, pe trotuare sau pe spatiile verzi din oras, blocand astfel traficul rutier sau pietonal.

Astfel, in ultima luna si jumatate, au fost ridicate 58 de vehicule parcate neregulamentar din zone precum Dr. I. Mureșan – Spitalul Județean, M. Eminescu, Revolutiei 1989, Gh. Dima, A. Ipatescu, Dambovița, Calea Martirilor, Regele Ferdinand, V. Babes, Aurel Popovici, Piatra Craiului, Pictor I. Zaicu, Martin Luther si altele„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

In plus, alti 3579 de soferi prinsi ca au oprit sau stationat neregulamentar au fost amendati, de la inceputul anului.

Politistii locali le reamintesc soferilor ca amenzile pentru parcarea in locuri nepermise este cuprinsa intre 290 si 725 de lei, la care se adauga 2 sau 3 puncte la permis.

Exit mobile version