Opinia Timisoarei

Zboruri de vacanta in vara 2014 de pe Aeroportul Timisoara! Vezi lista de chartere!

TIMISOARA. Aeroportul Interntional Timisoara Traian Vuia pregateste operarea pe timp de vara a curselor charter catre destinatiile turistice cele mai cautate de locuitorii din tot vestul tarii si nu numai.

Pentru destinatia Antalya, una dintre destinatiile preferatele ale timisorenilor, exista pana in acest moment confirmari privind operarea de curse charter saptamanale, in zilele de luni si miercuri, iar spre insulele grecesti Creta si  Zakinthos se va zbura saptamanal, in zilele de luni respectiv, miercuri.

O noutate fata de anul trecut este operarea saptamanala a unei curse charter catre insula Skiathos, destinatie de vacanta deosebita, de unde sunt accesibile si alte insule grecesti interesante, cum sunt insulele Skopeos si Alonissos.
Lista cu operatorii furnizori de zboruri charter cu operare de pe Aeroportul International Timisoara poate fi consultata in anexa la prezentul comunicat.

O destinatie inedita care ar putea deveni accesibila din luna aprilie 2014, printr-o cursa  bisaptamanala regulata  de pe Aeroportul International Timisoara, este provincia italiana Taranto. In acest sens, administratia Aeroportului International Timisoara – “Traian Vuia” poarta negocieri cu o companie  aeriana pentru inceperea operarii acestor curse din luna aprilie 2014.

Provincia Taranto, aflata in Regiunea Puglia din sudul Italiei, este una dintre cele mai frumoase zone ale Italiei si mai accesibile din punctul de vedere al preturilor. Taranto, orasul capitala a provinciei este situat langa golful cu acelasi nume, fiind  numit si ca orasul de la doua mari, Marea Mediterana (Mar Grande), si laguna Mar Piccolo, cele doua fiind despartite de o insula mica. Din Taranto sunt accesibile conexiuni cu alte localitati importante din zona, precum Grottaglie, Monteiasi, Brindisi sau Bari.

Exit mobile version