Opinia Timisoarei

www.fortaviola.ro: Suporteri alb-violeti, veniti miercuri in Piata Operei sa sustinem Poli Timisoara!

TIMISOARA. Liderii Commando Viola Ultra Curva Sud au cazut de acord ca miercuri seara sa se adune in centrul Timisoarei, in mijlocul suporterilor. Acestia ii cheama pe timisoreni, prin intermediul site-ului nostru, www.fortaviola.ro sa fie trup si suflet alaturi de echipa care ne-a adus uneori si amaraciune, dar si uriase satisfactii.

In urma discutiilor purtate astazi dupa amiaza, liderii au decis sa protesteze fata de abuzurile din FRF la adresa Politehnicii si incearca sa atraga atentia asupra situatiei echipei de pe Bega.

“Asta e, am inteles ce se intampla, dar vrem macar sa se stie ca nu putem ramane indiferenti. Suntem alaturi de club, de jucatori, de conducere, dar am vrea ca si mesajul nostru sa fie inteles ca atare. E greu de acceptat ce s-a spus azi, dar nu avem ce face, se pare” a declarat Paul Prodana, liderul CVUCS, in exclusivitate pentru www.fortaviola.ro, chemandu-i pe timisoreni sa iasa in strada pentru spiritul Poli.

Intalnirea suporterilor este programata sa aiba loc miercuri la ora 19.00, locul de adunare fiind centrul orasului, Piata Operei.

“Asteptam sa vina cat mai multi suporteri. Asa cum am fost data trecuta cand am umplut aproape centrul, asa as vrea si acum sa fie” a mai spus Prodana.

Exit mobile version