Opinia Timisoarei

Week-end plin de evenimente, la Iulius Mall Timisoara: targ de job-uri, dans modern, teatru de papusi, expozitii de antichitati si decoratiuni

TIMISOARA. In acest final de saptamana, la Iulius Mall Timisoara are loc BESTEngineer, targ de job-uri care se adreseaza celor mai cautati candidati pe piata muncii tn prezent: inginerii si expertii IT. Vineri si sambata, intre orele 10.00-18.00, doritorii vor avea ocazia sa aleaga din peste 400 de oferte de angajare ale unor companii renumite. Targul se desfasoara la etaj, in zona Intersport.

Expo Home & Deco vine cu propuneri interesante pentru toti cei care vor sa-si amenajeze sau redecoreze locuinta si prezinta cele mai noi tendinte in domeniul designului interior, mobilierului si elementelor decorative. Expozitia se desfasoara la parterul Iulius Mall, de vineri pana duminica inclusiv.

In aceeasi perioada, la demisol, va avea loc o noua editie a Targului Antiq, manifestare care reuneste peste 35 de colectionari de obiecte carora patina timpului le ofera un plus de frumusete. Vizitatorii vor putea admira si achizitiona: bijuterii, argintarie, ceasuri, numismatica, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi si multe altele.

Duminica, de la ora 19.00, la demisol – zona Poema, trupa de dans modern si balet Mini-Mini Reflex, formata din copii cu varste cuprinse tntre 3 si 17 ani, va sustine un recital pe ritmuri de jazz.

Prichindeii sunt asteptati duminica, de la ora 12.00, in food court, unde continua seria spectacolelor de teatru de papusi, cu povestea “Scufita Rosie”.

Exit mobile version