Opinia Timisoarei

Vreti sau nu semafoare in intersectia de la Marasti? Nehotarat, primarul Nicolae Robu face un sondaj sa afle parerea soferilor din Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute anunta ca marti va decide cu privire la semaforizarea din Piata Marasti, acum primarul Timisoarei cere parerea fanilor de pe Facebook pentru a lua hotararea.

CITESTE SI: Nicolae Robu despre semafoarele pornite in intersectia de la Marasti, din Timisoara, injurate de soferi: Vom continua experimentul si in zilele lucratoare. Eu voi decide 

Nicolae Robu a facut un sondaj pe pagina sa de socializare, in care le cere soferilor sa ii spuna daca prefera ca prin intersectia din Marasti sa se circule ca pana acum sau sa fie lasate in functiune semafoarele.

„SONDAJUL NR. 35 PE 2018

Luând în considerare fluența în traficul auto, nevoile pietonilor și bicicliștilor și securitatea tuturor celor implicați, cum considerați că e mai bine să fie gestionată intersecția Mărăști:
(1) Fără semafoare, ca săptămâna trecută de luni până vineri
(2) Cu semafoare, ca de sâmbătă până astăzi
P.S. Vă rog să răspundeți doar dacă aveți cunoștință de cauză nemijlocită, în urma experienței personale în zonă din ultimele 8 zile ca șofer, pasager, pieton sau biciclist”, a scris primarul Nicolae Robu pe pagina sa de socializare.

Va reamintim, semafoarele in sensul giratoriu din Piata Marasti au fost pornite sambata, dupa ce intersectia a fost redechisa traficului luni, in 10 septembrie.

Odata cu pornirea semafoarelor, pe strazile din jurul sensului giratoriu au inceput sa se formeze cozi, iar soferii si-au aratat nemultumirea pe paginile de socializare.

Exit mobile version