Opinia Timisoarei

„Vrem democratie, nu vrem saracie”, striga in cor timisorenii in cea de-a saptea zi de proteste anti-Putere

 UPDATE: Mitingul s-a incheiat fara incidente la Timisoara. Protestatarii veniti in centrul orasului sa scandeze impotriva alesilor au plecat spre casa fara sa le puna probleme jandarmilor.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Oamenii spun ca vor iesi zilnic in strada pana cand Traian Basescu  isi va da demisi si vor avea loc alegeri anticipate.

_______________________________________________________________________

UPDATE: Protest pasnic la Timisoara! Zecile de persoane iesite in strada scandeaza impotriva Guvernului Boc si a presedintelui Traian Baescu!

Oamenii au venit de acasa cu pancarte pe care se poate citi „FARA HOT! FARA HOTI! FARA HOTII!“, „TIMISOARA TE IUBESC“ sau „Base, case closed! If you understant me!… So eject!“.

______________________________________________________________________________________

TIMISOARA. Aproape 200 de timisoreni s-au adunat in cea de-a saptea zi de proteste in Piata Victoriei. Ca de obicei,

 

revolutionarii au dat startul nemultumirilor, dar in centrul Timisoarei s-au dus si tineri.

La ora 16:00, cand a inceput protestul, in piata se adunasera

 

aproximativ 200 de persoane. Oamenii si-au luat cu ei steaguri si pancarte pe care stau scrise mesaje anti-Basescu si anti-Boc, cerand demisia Guvernului si a presedintelui Romaniei. Pe tot parcursul protestului striga lozinci anti-Putere si spun ca nu se vor opri pana cand vocile lor nu vor fi auzite si la Bucuresti.

„Pacat, pacat de sangele varsat”, „Vrem democratie, nu vrem saracie”, „Hotia si coruptia se afla peste tot”, „Jos Basescu”, „Vrem alegeri libere” sunt doar cateva dintre mesajele pe care timisorenii le transmit intregii tari.

CITESTE SI: Sindicalistii din Timisoara se alatura revolutionarilor la protestele din Piata Operei. In fiecare zi, timp de o luna, vor iesi in strada sa-si strige nemultumirile

Exit mobile version