Opinia Timisoarei

Vrei sa stii ce face in fiecare zi Dominic Fritz? Poti consulta online programul sau zilnic la Primaria Timisoara. Nu l-a mai publicat din 3 martie

TIMISOARA. Cuvantul ‘transparentizare’ a fost unul dintre cele mai des folosite de primarul Dominic Fritz atunci cand cerea voturile timisorenilor in campania electorala, dar si in cele 9 luni si jumatate de cand conduce orasul Timisoara.

CITESTE SI: Dupa computere de 70.000 de euro, Primaria Timisoara vrea servere de 50.000 de euro. A lansat licitatia

In noiembrie anul trecut, chiar a vorbit de o demonstratie de ‘transparenta in forta’ la Primaria Timisoara cand a anuntat ca programul sau de fiecare zi va putea fi consultat de catre oricine doreste pe o noua sectiune in site-ul municipalitatii. Aceasta se numeste ‘Agenda Primarului‘, iar zilnic, spunea Dominic Fritz, aici se va regasi, pe ore, programul sau.

Minunea n-a tinut decat 14 zile, si acelea pe sarite. Timisorenii au putut afla ce face primarul doar in 9 noiembrie 2020 (cand s-a lansat sectiunea online), in 10 noiembrie, apoi in 16. A urmat o pauza consistenta, pana in 2 decembrie, dupa care n-a mai publicat programul pana in 10 februarie 2021, aceasta si pentru ca in ianuarie a fost confirmat cu COVID si a stat acasa. Curiosii au mai putut afla ce-a facut Dominic Fritz in 11, in 22, 23, 24, 25 si 26 februarie, dupa care in luna martie doar in primele trei zile mai e postat programul. In prima a participat la un Comitet pentru Situatii de Urgenta, in cea de-a doua la o intalnire cu reprezentantii orasului infratit Karlsruhe, iar in cea de-a treia a tinut o conferinta de presa.

De atunci, transparentizarea pe aceasta linie a luat o mare pauza.

Exit mobile version