Opinia Timisoarei

‘Vrei sa-mi filmezi si…’ Reactia incredibila a unei femei dintr-o masina care a blocat un trotuar in Timisoara, cand doi biciclisti i-au atras atentia! VIDEO!

TIMISOARA. Ne-am obisnuit sa intalnim aproape zilnic in traficul din Timisoara soferi carora putin le pasa de pietoni sau biciclisti. Conducatori auto care isi parcheaza masinile pe unde-i taie capul. Iar daca le atragi atentia, devin isterici si abat asupra ta o ploaie de injuraturi.

Sta marturie o intamplare surprinsa de doi biciclisti chiar joi, pe Calea Torontalului, unde, desi in aceasta perioada mai relaxata in circulatia din oras, cand si locurile de parcare se gasesc mult mai lejer, un sofer a ales sa-si puna masina de-a curmezisul trotuarului.

Cum conducatorul auto nu era prezent, biciclistii i-au atras atentia celei care statea pe scaunul din dreapta ca nimeni nu mai poate trece din pricina autoturismului, moment in care femeia a luat foc, mai ales ca unul dintre ei se apucase sa filmeze cu telefonul mobil.

„Filmeaza-ma, nah! Vrei sa imi filmezi si fundul? Uite n-ai sa filmezi nimic ca-ti si f.. una in bot! N-ai sa filmezi, taran prost”, l-a amenintat femeia furioasa.

___

UPDATE: Inainte ca biciclistul sa porneasca filmarea, femeia le-a dat de inteles celor doi biciclisti care voiau sa treaca de masina ca munceste in strainatate. „Voi romanii va meritati saracia„, le-ar fi spus aceasta.

S-a potolit cand s-a intors soferul la masina, care a fost mai calm si s-a comportat civilizat. Tocmai acesta este motivul pentru care biciclistul care a surprins imaginile a decis sa-i blureze numarul masinii.

Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu…

Exit mobile version