Opinia Timisoarei

Vrei sa dai cea mai tare petrecere ori doar sa-ti bucuri familia? Ia-ti o super fantana de ciocolata! Acum e la cel mai bun pret pe eMAG

Vrei sa dai cea mai tare petrecere ori doar sa-ti bucuri familia? Ia-ti o super fantana de ciocolata! Acum e la cel mai bun pret pe eMAG

Fructe proaspete feliate, colorate si apetisante, cat sa iei o imbucatura, sau fursecuri ce ti se topesc in gura, toate tavalite printr-o mare de ciocolata fluida ca matasea, alba, cu lapte ori neagra sau cu tot felul de arome care iti coplesesc simturile si te tot indeamna sa mai iei.

Sigur ai fost la cel putin o nunta de la care nu a lipsit un frumos bufet de fructe si dulciuri in mijlocul caruia trona o fantana de ciocolata care te-a fermecat. Pentru ca aceasta face minuni pentru orice pofticios.

Ce-ai zice daca ai avea o fantana de ciocolata si la tine acasa? Mai mica, e drept, dar potrivita pentru familia ta si, de ce nu, pentru un party de poveste si de povestit. Recunoaste ca ar fi o surpriza excelenta pentru toata lumea, iar copiii ar fi cu adevarat fericiti. Mai ales daca se apropie vreo aniversare, o sarbatoare si trebuie sa faci o surpriza de neuitat.

Un model simplu de folosit, de calitate si la un pret formidabil este acum Fantana de ciocolata Zass ZCFF 01, cu finisaj de inox. Nu este prea mare, dar nici mica, poate fi asezata pe orice masa, fie ca este cea de la petrecerea celor mici, fie la pranzul de duminica in familie. In plus, nu este deloc pretentioasa, e silentioasa si se curata foarte usor. In plus, aparatul poate merge ore in sir in continuu si mentine ciocolata topita si calduta, asigurandu-i o curgere permanenta, fluida. Fantana are un singur comutator cu 3 pozitii: oprit-incalzit-rotire si un consum extrem de mic de curent electric. In ea poate fi pusa ciocolata speciala pentru fantani, ciocolata menaj de calitate, care necesita adaos de ulei vegetal pentru cresterea fluiditatii, dar si o multime de sosuri dulci, preparate in propria bucatarie.

In functie de numarul iubitorilor de dulce carora vrei sa le faci o bucurie, poti stabili si cantitatea de ciocolata folosita, intre 500 si 800 de grame.
Pentru o impresie artistica garantata, alaturi de fantana poti aseza platouri cu capsuni, kiwi, cireste, visine, felii de ananas sau de banana, fructe cat mai diferite, dulci sau acrisoare, ori bezele, bomboane pe bat, gumate, sau fursecuri.

Singura ta grija va fi aceea de a realimenta ciocolata si bufetul, pentru ca nu se vor putea abtine nici macar cei aflati la dieta.

Fantana ZassZCFF 01 este acum la cel mai mic pret pe eMAG . Convinge-te cu un simplu click, pe care il poti face din fotoliul de acasa ori de la birou, iar comanda va ajunge la usa ta in cel mai scurt timp si ai garantie un an de zile pentru aparat.

Exit mobile version