Opinia Timisoarei

Vrajitoarele au decretat: Huidu a fost blestemat!

Intrate in rand cu lumea dupa ce statul roman le-a recunoscut, din acest an, meseria, vrajitoarele din tara noastra arunca bomba: In spatele accidentului cumplit suferit de Serban Huidu pe partia de schi se afla un blestem crunt!

Reprezentantele fortelor oculte nu cred in coincidente. Si, ce-i drept, ghinioanele care au lovit familia si prietenii lui Huidu sunt putin spus ciudate.

Tatal “Carcotasului”, Florin, a fost la un pas sa isi piarda viata in urma cu cativa ani, fiind salvat chiar de Gabi Jugaru, prieten bun al familiei Huidu.

Si fratele lui Serban a vazut moartea cu ochii, dupa ce a suferit un teribil accident cu motorul anul trecut.

Anul trecut, tot in vacanta de iarna, sotia starului de la Prima TV a avut un accident pe partia de schi, la fel ca si Serban, insa urmarile nu au fost la fel de grave ca in cazul partenerului ei de viata.

Si sa nu uitam moartea lui Toni Tecuceanu, colegul “Carcotasilor” pierzandu-si viata cu exact un an in urma de la accidentul lui Huidu.

“Nu sunt simple coincidente nenorocirile care i-au lovit pe toti cei din jurul lui Serban Huidu! A fost blestemat! Si nu a fost blestemat numai el, desi el a fost cel vanat, dupa cum se poate observa chiar acum, ci toata echipa sa, la fel si familia. Personele cu multa credinta in Dumnezeu probabil ca nu au fost lovite, blestemul ducandu-se mai mult inspre cei mai slabi sufleteste sau care mai aveau si probleme de sanatate initiale”, a declarat vrajitoarea Lacrimioara din Berceni.

Parapsihologii confirma!

Blestemul este confirmat si de specialistii in parapsihologie, care cred ca Huidu si ai lui au foarte multi dusmani.

“Simt niste unde negative puternice ori de cate ori vad la televizor stiri despre Serban Huidu, o stare de disconfort pe care eu o explic mai bine, pentru ca am studiat. Asta inseamna ca bietul baiat este blestemat nu de una, ci chiar de mai multe persoane. Printr-o minune a scapat cu viata, printr-o minune nu a patit ceva mai devreme! Adversarii lor sunt persoane malefice, foarte rele”, a tinut sa precizeze parapsihologul Sofica Popa.

Exit mobile version