Opinia Timisoarei

Voteaza Timisoara! Tu care crezi ca este cel mai frumos oras din Romania? Vezi TOPUL!

TIMISOARA. Merita capitala Banatului sa fie desemnat drept cel mai frumos oras din toata Romania? Daca crezi asta, poti vota ca Timisoara sa fie laudat de cei de la onlinereport.

CITESTE SI: Esti din Timisoara, daca… ai intrat in grupul banatenilor falosi de pe Facebook! Cat de tare te mandresti cu orasul tau?

Cei de la onlinereport.ro au pornit o competitie intre mai multe orase din Romania, printre care si Timisoara. Momentan, pe primul loc se afla orasul Alba-Iulia, cu aproape 3.000 de voturi, orasul fiind urmat de Oradea, cu aproape 2.000 de voturi, iar apoi de Baia Mare, cu nici 1.000 de voturi. Timisoara se afla abia pe locul 9, mult sub Cluj-Napoca.

Daca vrei ca orasul tau sa fie primul in top, voteaza-l aici!

Cei de la onlinereport.ro promit un material amplu de prezentare al orasului castigator. Like si Share sa ducem Timisoara in fruntea topului!

_______

UPDATE: La 2 zile dupa ce opiniatimisoarei.ro a scris despre competitie, Timisoara a ajuns pe locul 3, cu peste 16% din voturi. Peste 2.000 de timisoreni si-au exprimat opinia si au spus ca Timisoara este cel mai frumos oras din Romania. Suntem in continuare in urma oraselor Alba Iulia si Oradea, dar foarte aproape de a depasi Oradea.

Like si Share daca crezi ca Timisoara merita sa fie numit cel mai frumos oras din Romania!

_______

UPDATE 6 februarie, ora 10:15: Timisoara, pe locul 2

Timisoara poate ajunge fruncea in Topul celor mai frumoase orase din Romania. Capitala Banatului a ajuns pe locul al doilea, imediat dupa Alba-Iulia. Am depasit cu usurinta Oradea si mai avem foarte putin sa depasim Alba-Iulia. Diferenta este de nici 100 de voturi.

Like si Share sa ajungem fruncea!

Exit mobile version