Opinia Timisoarei

Vom plati biletul de tramvai, autobuz sau troleibuz doar cu telefonul mobil, in curand, la Timisoara

TIMISOARA. Sistemul este implementat de ceva vreme, dar primarul Nicolae Robu isi doreste ca tot mai multi calatori sa il foloseasca. Este vorba despre plata calatoriei cu transportul in comun, cu ajutorul telefonului mobil.

CITESTE SI: ‘Nu sunt Mafalda sa inmultesc banii. I-am invatat rau. Trebuie sa aiba o rezerva proprie de bani cand se apuca de o lucrare asa de mare’. Raspunsul lui Nicolae Robu pentru constructorii neplatiti de la Spitalul de Copii din Timisoara

Nicolae Robu spune ca atunci cand a implementat sistemul de parcare a masinilor, cu ajutorul telefonului mobil, oamenii au fost sceptici, iar acum rezultatele se vad, mai ales ca se simte o crestere a incasarilor.

Sustin taxarea calatoriilor cu telefonul, dar nu trebuie sa renuntam la a taxa cu bilete de hartie. Si cand am introdus taxarea cu telefonul pentru parcare, au fost foarte multe reactii de impotrivire, dar viata a dovedit ca nu a fost nimic iesit din comun, incasam mult mai mult ca inainte si e mai comod. Vom ajunge sa platim si popcornul si inghetata la cornet cu telefonul„, a declarat edilul.

CITESTE SI: Punctul in care s-a ajuns cu lucrarea de pe Calea Martirilor din Timisoara. Ce se va intampla pana la sfarsitul lunii august

Primarul Nicolae Robu a mai anuntat ca in curand va fi data in folosinta si o aplicatie turistica.

Vom da in curand in folosinta si o aplicatie turistica. Cand te apropii de cladire, sa existe o placuta cu un cod care sa fie scanat„, a mai spus Robu.

Dupa ce acest cod va fi scanat, turistul va putea afla detalii despre cladirea istorica sau obiectivul turistic din fata sa.

Exit mobile version