Opinia Timisoarei

Vom muri pe capete, din cauza inconstientei. Doar voi ne puteti ajuta! Mesajul transant al unui medic specialist

Mesaj transant al unui medic aflat in prima linie in lupta impotriva Covid 19.

CITESTE SI: 1030 de noi cazuri de coronavirus in Romania. 29 de oameni nou infectati in Timis. Cum s-au schimbat statisticile 

Alexandru Sava este medic specialist de interne la Spitalul Municipal din Carei, si in acelasi timp unul dintre specialistii aflati in prima linie in lupta impotriva coronavirusului inca de la inceputurile pandemiei. In urma cresterii alarmante a cazurilor de Covid, medicul transmite un mesaj dur.

Vom muri pe capete, din cauza incostientei. Doar voi ne puteti ajuta! Fiti responsabil. Masca, distantare si spalatul riguros al mainilor. Incercam sa limitam si noi ceva?!„spune medicul pentru presasm.ro.

Alexandru Sava nu este la primul avertisment transmis romanilor. El a mai tras un semnal de alarma si in urma cu doua saptamani.

Suntem pe prag de val 2. Virusul e aici, se transmite comunitar. Sunt convins ca trec zilnic pe langa zeci de pacienti asimptomatici, majoritatea fara masca, fara masuri de distantare sociala, experienta ultimelor zile mi-au dovedit asta. Va rog, respectati numarul 2020 (anul curent): 20 de secunde minim de spalat pe maini cat mai frecvent, 2 metri distanta minima si 0 toleranta fata de nepurtarea mastii in zonele aglomerate„, spunea doctorul Sava.

Exit mobile version