Opinia Timisoarei

Vom merge cu tramvaiul la mall in Calea Sagului, la Timisoara. Linia este gata, se face prima proba

TIMISOARA. A fost nevoie de 4 ani pentru mutarea statiei de aer din Calea Sagului, realizata la finele lunii ianuarie, apoi s-a lucrat la completarea liniei de tramvai, iar acum a venit momentul sa porneasca transportul pana la Shopping City Timisoara.

CITESTE SI: O clinica din Timisoara a devenit spital dedicat ingrijirii pacientilor cu coronavirus. DSP Timis a avizat noua unitate suport, iar circuitele si instruirea au fost facute cu ajutorul medicului Virgil Musta 

E gata linia de tramvai de pe Calea Sagului. Diseara se va face o prima testare si o sa vina momentul cand vom si da iin folosinta aceasta linie, deocamdata mai avem de parcurs testari„, a spus primarul Nicolae Robu, marti.

Odata ce probele vor fi gata, Societatea de Transport Public va realiza un nou grafic de circulatie pentru tramvaiul 2.

Va reamintim, in urma cu aproape 3 luni a fost mutata in sfarsit statia de aer care a fost luata de pe traseul liniei de tramvai si amplasata pe un trotuar la intersectia Calea Sagului cu Ana Ipatescu. Aceasta miscare a dat unda verde pentru realizarea in intregime liniei pe care se va ajunge pana la mall-ul din sudul orasului.

Pe Calea Sagului va incepe un nou santier pentru modernizarea tronsonului cuprins intre intersectia cu Ana Ipatescu si limita administrativa a municipiului Timisoara, in zona pasajului de cale ferata. Pe o portiune, drumul se va largi la 3 benzi pe sens.

Consiliul Local a aprobat acest proiect, in valoare de 16 milioane de euro, luna trecuta.

FOTO: Forum STPT

Exit mobile version