Opinia Timisoarei

Vom avea 3 noi legaturi cu Autostrada Lugoj – Timisoara – Nadlac! Catre ce comune se amenajeaza drumuri si descarcari de pe soseaua de mare viteza?

TIMIS. Daca Centura de sud a Timisoarei este deocamdata un vis frumos, realizarea unor noi cai de acces catre autostrada este unul cat se poate de realizabil. Nu se stie in cat timp vor fi gata cele trei drumuri, dar, cel mai probabil, construirea acestora va incepe in urmatorii ani.

Autostrada Lugoj – Timisoara – Nadlac va fi legata prin puncte de descarcare si sosele de trei comune timisene.

Locuitorii din Ghizela, Bethausen si Sanandrei vor fi cei care vor beneficia de urcarea cu masina pe autostrada pentru a ajunge mai rapid la Timisoara sau Arad. Deocamdata, planurile sunt insa doar pe hartie, dar Consiliul Judetean Timis are aprobarile necesare pentru realizarea celor trei sosele.

Avem aprobarea CNADNR-ului pentru doua urcari, la Ghizela si Bethausen.  Ambele primarii si-au manifestat disponibilitatea sa ne dea teren gratis. A treia descarcare, la Sanandrei, apartine Directiei de Drumuri Regionale, urmand ca in perioada urmatoare sa se demareze proiectarea si executia pentru toate cele trei„, au declarat reprezentantii Consiliului Judetean Timis, planurile indraznete fiind pentru urmatorul mandat.

Tot la capitolul drumuri puse la punct pot fi trecute si cel care face legatura intre Sanandrei, Becicherecu Mic si Dudestii Noi, a carui receptie va fi facuta saptamana viitoare. Tot in zilele urmatoare ar putea fi receptionata oficial si lucrarea de la sensul giratoriu de la Giarmata.

Exit mobile version