Opinia Timisoarei

Vlad Neaga de la CS Dumbravita, pe locul 2 in ultima etapa a Campionatului Est-European de Supermoto

Ultima etapa a Campionatului Est-European de Supermoto a adus un rezultat foarte bun pentru tanarul pilot timisean Vlad Neaga.
Sportivul de  14 ani a depasit in cursa desfasurata la Pleven, in Bulgaria piloti mult mai experimentati, clasandu-se in final inaintea mai multor componenti ai lotului national al Bulgariei, care au varste de peste 20 de ani, ca  Yanko Tashev sau Antonio Todorov.
Vlad si-a imbunatatit stilul de pilotaj in acest an de la etapa la etapa, iar la aceasta cursa a realizat un nou record personal cu un timp de 1,27.6 minute/tur.
Desi a plecat de pe locul 5 la Pleven, pilotul legitimat la CS Dumbravita a reusit o prima mansa de exceptie, reusind sa se impuna in fata lui Tashev si Todorov, incheind pe locul 2, in urma lui Alexander Georgiev.
In cea de a doua mansa, Vlad a avut un start foarte bun, lasandu-l in urma inca de la inceputul cursei pe Todorov, insa in turul 6, a avut parte de o cazatura. Pilotul timisean s-a ridicat insa repede, a reluat cursa in doar 7 secunde si a finalizat mansa a doua pe locul 3, asigurandu-si astfel locul al 2-lea pe podium, in urma lui Georgiev si in fata unor piloti ca Tashev, Todorov, Gregoire si Ivceski.
Exit mobile version