Opinia Timisoarei

Viziteaza Timisoara frumoasa in numai 3 minute! Un nou VIDEO fermecator dezvaluie orasul

TIMISOARA. Un oras aristocratic, cu cladiri splendide si plin de viata. Asa l-au gasit cei de la echipa Zig Zag prin Romania care l-au filmat mai multa vreme si i-au realizat un frumos video de prezentare hyperlapse. In doar 3 minute poti face un tur incantator prin Timisoara.

A fost odata ca niciodata, in vestul Romaniei, in regiunea istorica numita de multi Banat un oras mandru si infloritor! Vreme de sute de ani, fie pace sau razboi, multe popoare si-au gasit aici casa si loc liber de exprimare. Ciuma, conflictele si schimbarea nu i-au rapit catusi de putin farmecul!„, au scris alaturi de imagini cei de la Zig Zag, care s-au aratat impresionati de frumusetea Timisoarei.

Au surprins locurile incarcate de istorie ale orasului in cele mai spectaculoase ipostaze si au trecut prin cele mai importante piete, strazi sau parcuri.

O sumedenie de nume au venit ca sa incerce sa-l incadreze intr-o “cutiuta” a mintii: resedinta judetului Timis, un oras business, al treilea oras ca populatie din Romania sau cel mai tare oras din vestul Romaniei. Altii s-au uitat sa vada ce se intampla intre zidurile sale…Fiecare are o parere! Asadar i-au spus Orasul Premierelor, al Revolutiei, al Parcurilor, al istoriei, al baghetei si culturii sau orasul culturii underground. La naiba, e greu sa te opresti la unul singur caci gasesti aici cate ceva din toate aceste lucruri :)”, au mai spus cei de la Zig Zag, echipa ce realizeaza filme de prezentare pentru judetele din Romania.

Orasul a fost filmat pret de o luna si jumatate, atat ziua, cat si noaptea, si atat de mult i-a impresionat pe realizatorii video-ului, incat acestia au recunoscut ca s-au lasat cu greu dusi de pe aceste meleaguri.

Ne-am amestecat printre locuitorii sai, i-am cunoscut oamenii de seama, activitatile culturale abundente si obiectivele cele mai frumoase. Diversitatea sa ni s-a infiltrat jucaus prin fiecare celula a fiintei noastre! Nu o sa mai fim niciodata ca inainte. Cu greu am plecat din el, cu sufletul plin de experiente si amintiri memorabile„, au mai scris cei de la echipa Zig Zag.

Foarte relaxati si extrem de talentati, moldovenii de la Zig Zag au un proiect extrem de ambitios. Bat tara-n lung si-n lat sa promoveze frumusetile Romaniei. Gratuit! Muncesc si se autofinantează prin abilitatile pe care fiecare membru al grupului si le-a dezvoltat pe parcursul calatoriei.

Iata mai jos filmul Zig Zag prin Timisoara!

Exit mobile version