Opinia Timisoarei

Vizita fulger pe santierul Centurii Sud Timisoara. Ministrul Transporturilor, nemultumit de ritmul lucrarilor. Ce le-a transmis constructorilor

TIMISOARA. Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a facut o noua vizita pe santierul Centurii Sud de la Timisoara si s-a aratat nemultumit de evolutia lucrarilor in ultimele doua saptamani.

CITESTE SI: Autostrada Timisoara – Moravita este, de fapt, un drum expres in documente. Anuntul ministrului Transporturilor despre ‘mostenirea’ ce i-a fost lasata de Catalin Drula, pe care o va ‘reapara’ la Belgrad 

O noua verificare a lucrarilor pe santierul Variantei Ocolitoare Timisoara Sud. Sunt nemultumit de evolutia lucrarilor. In două saptamani s-au montat doar 22 de grinzi„, a precizat Sorin Grindeanu.

Seful de la Transporturi i-a atentionat pe constructori ca va reveni peste doua saptamani, indicand si punctul pe care urmeaza sa il inspecteze.

Vreau monitorizarea proiectului de DRDP Timisoara. Peste 2 saptamani voi reveni sa verific santierul, in alt punct – Freidorf-Utvin„, a anuntat ministrul Transporturilor pe pagina sa de Facebook.

De cand a preluat portofoliul Transporturilor, Sorin Grindeanu a facut mai multe vizite pe santierul Centurii Sud, si de fiecare data s-a aratat nemultumit de ritmul lucrarilor.

Prevazut in contractul initial cu antreprenorul Tirrena Scavi pentru primavara lui 2022, termenul de finalizare a centurii sud Timisoara a fost prelungit, in toamna anului trecut, astfel ca lucrarea ar trebui sa fie gata in decembrie anul acesta.

Lucrarea pentru construirea centurii de sud de la Timisoara, in lungime de 25,69 km, a fost atribuita catre antreprenorul Tirrena Scavi S.P.A. Valoarea contractului este de 272.432.921,95 lei fara TVA, avand finantarea asigurata de la bugetul de stat si din fonduri europene.

Exit mobile version