Opinia Timisoarei

Vizita fulger pe bucata de Autostrada Lugoj – Deva pregatita de inaugurare! Cum arata? FOTO

TIMISOARA. Se fac ultimele pregatiri pentru darea in folosinta a singurilor kilometri de autostrada ce vor fi inaugurati in acest an in Romania.

CITESTE SI: Vino cu 10 PET-uri turtite si primesti un copacel de tuia, la Timisoara!

Este vorba de o parte din tronsonul 2, Traian Vuia – Margina, de 15 km. Acest segment ar trebui sa fie deschis circulatiei in cateva zile.

Directorul general al CNAIR, Catalin Homor, a facut marti o vizita fulger pe Autostrada Lugoj – Deva, insotit de seful DRDP Timisoara Horatiu Simion.

La lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva, pe sectorul Dumbrava – Margina se executa ultimele lucrari pentru amenajarea nodului rutier de la Margina. De asemenea, se lucreaza la finalizarea lucrarilor de semnalizare verticala si orizontala – marcaje, table indicatoare. La solicitarea Antreprenorului general privind receptia si, implicit, deschiderea celor 15 km de autostrada, am dispus ca în perioada imediat urmatoare sa se efectueze inspectia tehnica„, a spus Catalin Homor, seful CNAIR.

Acesta nu a precizat insa si data la care soferii vor putea patrunde cu masinile pe soseaua de mare viteza. Un prim termen pentru inaugurarea lotului de autostrada era 15 decembrie, apoi s-a vehiculat data de 20 decembrie.

CITESTE SI: Noi imagini de pe Autostrada Lugoj – Deva! 17 km se deschid in doua saptamani. Loturile 3 si 4, in linie dreapta. VIDEO!

 

Exit mobile version