Opinia Timisoarei

Vizita de lucru la Belgrad a CCIAT, finalizata cu rezultate remarcabile

TIMISOARA. In cursul zilei de ieri, 19 aprilie, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, doamna Florica CHIRIta, a efectuat o vizita de lucru la Belgrad ce a avut ca scop revigorarea relatiilor economice si de afaceri bilaterale.

Prima intalnire a fost cu conducerea CCI Belgrad, unde in prezenta Ambasadorului Romaniei in Republica Serbia, E.S. Silvia Davidoiu, si a reprezentatilor Camerei nationale a Serbiei, a fost reactualizata Conventia de Colaborare intre cele doua organizatii camerale.

Avem o lunga colaborare cu Romania, inca din 1990. Ma bucur sa fiu astazi gazda evenimentului de semnare a acestui document care stabileste cadrul institutional al unei colaborari de lunga durata„, a spus Vidosava Dzagic, Directorul CCI Belgrad.

Vizita a continuat la Centrul Expozitional Belgrad, unde conducerea Centrului a facut o prezentare a acestuia si a manifestarilor gazduite.

Cele doua intalniri s-au finalizat cu rezultate concrete: gratuitati pentru firmele timisene care vor participa cu stand la doua expozitii sectoriale – Salonul de Mobila si Ethnic Food Drink Fair mcar si la forumul de afaceri din noiembrie a.c.

De asemenea, firme membre ale CCI Belgrad vor fi prezente la prima editie a SPORT FEST Timisoara, din iunie 2022. Ministrul Consilier al Ambasadei Romaniei la Belgrad, Tullia Balla, a insotit delegatia camerala pe intreaga durata a vizitei.

Exit mobile version