Opinia Timisoarei

Viteza seamana moartea pe soseaua ce leaga Timisoara de Caransebes. Accident cu 4 victime. Foto

TIMISOARA. Accident teribil, sambata dimineata, pe drumul ce leaga Timisoara de Caransebes.

CITESTE SI: ‘L-am vazut sarman, cu hainele murdare, ude, in parcarea de la supermarket si l-am luat cu mine acasa’ Ce s-a intamplat apoi in casa unei tinere din Timisoara te va impresiona 

Din cauza vitezei, pe carosabilul umed, un TIR a patruns pe contrasens si a izbit un microbuz cu remorca si un autoturism.

Mai multe echipaje de pompieri, politie si ambulanta au ajuns imediat la locul accidentului, in apropierea localitatii Zagujeni.

CITESTE SI: Va e dor de Timisoara inflorita? Momentul nu e prea departe. Anuntul meteorologilor 

O femeie a murit, o fetita este in coma, iar alti doi oameni au fost raniti.

La volanul autoturismului era o femeie care din nefericire a decedat. Pasagerul din dreapta a suferit de asemenea leziuni si a fost preluat de SAJ. In autoturism, in spate, se mai afla si o fetita de 12-13 ani, preluata de SAJ, care acum este in coma. Doua din cele 4 victime au avut nevoie de descarcerare, soferul tirului si femeia de la volanul autoturismului„, transmit reprezentantii ISU Caras Severin.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

TIR-ul a patruns pe contrasens, neadaptand viteza la conditiile de trafic, in curba usoara la dreapta si carosabil umed. a lovit un microbuz, dupa care soferul a tras de volan, a rotit cabina cu lateralul si in deplasare, lateralul cabinei si al remorcii a lovit autoturismul”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Dinu Nicorici, purtator de cuvant al IPJ Caras- Severin

Traficul in zona este restrictionat si s-au format coloane de masini de 4 kilometri, pe ambele sensuri.

Sursa foto: Facebook/InfoTrafic jud. Timis.

***

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook.

Exit mobile version