Opinia Timisoarei

Visul unei nopti de primavara. Poli Timisoara, martora din teren a inaugurarii noii arene din Giulesti

Spectacol total odata cu inaugurarea noului stadion Rapid. Echipa gazda si-a invitat „sora”, Poli Timisoara, pentru o seara de neuitat. Pe langa evenimentul in sine, cu taiatul de panglica s-a pus accent pe valorile importante in fotbal, trecut, prezent, viitor.

Aasadar, primii au intrat pe o arena la care Timisoara tot viseaza de ani buni, juniorii U16 de la cele doua cluburi. S-a terminat 1-1, intr-un joc in care cele doua echipe au aratat ca au viitor.

Trecutul a fost onorat prin meciul legendelor. perioada de rememorat altfel de vremuri si timpuri, in care fotbalul chiar conta. Nume imense ale celor doua echipe au pasit pe teren. Gigel Bucur a deschis scorul si ne-a readus aminte ce atacant a avut Poli. Rapidul a intors in prelungirile partidei scorul, 2-1, golul victoriei fiind marcat de unicul Daniel Pancu.

In fine, prezentul a parut mai trist, dar chiar si asa, Rapidl – Liga I si Poli – Liga 2 au oferit circa 90 de minute de intrecere cu sare si piper. Marzouk a marcat pe final si giulestenii s-au impus cu 1-0.

In cele din urma, seara va ramane in istorie, o amintire de nepretuit pentru cei care au fost acolo, pe teren, dar mai ales in tribune, pentru ca fani ca Rapid si Poli nu are nimeni.

Exit mobile version