Opinia Timisoarei

Violet sau portocaliu? Nicolae Robu le cere timisorenilor sa aleaga o culoare pentru interioarele tramvaielor reconditionate

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu le cere timisorenilor sa aleaga o culoare potrivita pentru interiorele tramvaielor ce vor fi modernizate la Arad si Pascani. Pentru a lua o decizie, edilul s-a folosit din nou de metoda sa favorita de consultare cu cetatenii – sondajul pe Facebook. Totusi, el nu le-a pus la dispozitie celor interesati decat doua variante: violet si portocaliu.

„Dupa cum am anuntat, primele doua dintre tramvaiele Timisoarei supuse reabilitarii capitale sunt deja in lucru. Reamintesc ca, prin reabilitare, in afara de sasiu, osii si roti -care vor fi reconditionate, intrucat, ele, fiind realizate din metal masiv, au durata de viata este de 100 de ani!-, TOTUL VA FI NOU-NOUt, exact ca pe tramvaiele noi si cu aceleasi functionalitati si randament energetic ca pe tramvaiele noi” a scris pe pagina de Facebook primarul Timisoarei.

„Care din urmatoarele interioare va plac mai mult: cel alb-violet sau cel alb-portocaliu? Postati, dupa caz, cu majuscule: ALB-VIOLET, respectiv ALB-PORTOCALIU”, a scris acesta.

Marea majoritate a celor care au raspuns au ales deja varianta „alb-violet”, culoarea de suflet a suporterilor Poli.

Grupul „Impreuna pentru Timisoara”, folosit de Nicolae Robu pentru efectuarea de „sondaje” are 4.712 membri, iar pagina de Facebook a edilului 4.998 prieteni. Pana acum au fost efectuate 27 de astfel de sondaje.

Exit mobile version