Opinia Timisoarei

Violenta la Bucuresti! Ciocniri intre jandarmi si suporterii din Piata Universitatii! Protestatari retinuti! VIDEO!

Foto: www.hotnews.ro

UPDATE:Potrivit reporterului Antena 3, Ionut Cristache, un tanar a fost batut cu bestialitate de jandarmi in Piata Universitatii. Agresiunea a avut loc pe trotuarul din fata intrarii in cladirea Universitatii Bucuresti.

Potrivit reporterului Antena 3, tanarul a cazut la pamant, a cerut o ambulanta acuzand dureri grave, apoi a fost luat in primire de jandarmi care l-au tarat pe caldaram pana la o duba. Tanarul s-a agatat de usa dubei moment in care jandarmii l-au inconjurat si au inceput sa il loveasca cu bestialitate cu picioarele in stomac.

In momentul de fata, tanarul este cazut pe trotuar in mijlocul jandarmilor.
___________________________________________________________

UPDATE: Jandarmii ii alearga pe tinerii violenti pe Bd. Balcescu spre Piata Romana, cu ciinii din dotare. Jandarmii au prins circa 20-30 de protestatari si i-au bagat in dube!

In Bucuresti lucrurile au inceput sa degenereze in a saptea zi de proteste! Jandarmii au intervenit in forta in mijlocul militantilor, dupa ce acestia au ridicat un baraj din garduri.

Peste o mie de oameni militeaza in Bucuresti, in Piata Universitatii. Jandarmii au declansat asaltul asupra suporterilor retrasi in zona Fantanii.

Au loc violente intre intre jandarmi si protestatarii ramasi sa scandeze. Suporterii au ridicat un baraj din garduri, care a fost ulterior inlaturat de jandarmi. Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Protestatarii sunt in mijlocul a doua dispozitive de jandarmi.

In intersectia mare a aparut o salvare SMURD si o femeie a fost luata cu targa. Un protestatar spune ca femeia a fost lovita cu bastoanele de jandarmi, dar informatia nu poate fi confirmata si din alte surse, potrivit www.hotnews.ro.

Cordonul de jandarmi aflat in zona dinspre Piata Romana a inceput sa avanseze catre suporterii din Piata Universitatii.

Suporterii vizati de miscarile tactice ale jandarmilor au strigat ”Fara violenta!”.

Sursa: Youtube

Exit mobile version