Opinia Timisoarei

Violenta in trafic la Timisoara! Soferita umpluta de sange de o alta femeie. Ce s-a intamplat?

TIMISOARA. Circ intr-o intersectie din Timisoara, incheiat cu un pumn in fata dat cu sete unei soferite. Totul, dupa o sicanare in trafic in care au fost implicate doua masini. (Foto: Arhiva)

S-a intamplat luni dupa-amiaza in intersectia 16 Decembrie cu Iuliu Maniu. La semafor stateau doua masini, una cu numere de Mehedinti, condusa de un tanar, si alta de Bucuresti, condusa de o femeie.

Se pare ca intr-un moment de neatentie cele doua autoturisme au fost la un pas sa se ciocneasca. Tanarul de la volanul masinii cu numere de Mehedinti si pasagera din dreapta au inceput sa se certe cu soferita celuilalt autoturism aruncandu-si vorbe grele. Spiritele s-au incins, astfel ca pasagera din prima masina a coborat, s-a repezit la soferita si i-a tras un pumn in plina figura, spargandu-i nasul.

Scandalul a fost observat de o patrula a politiei locale care a intervenit. Toti cei trei protagonisti au fost dusi la audieri: tanarul din Mehedinti, de 20 de ani, agresoarea care il insotea, din Timisoara, de 18 ani, si soferita lovita, de 24 de ani, din localitatea timiseana Valcani.

Cei trei au ajuns in cele din urma la Sectia 3, unde politistii fac cercetari pentru loviri si alte violente.

Exit mobile version