Opinia Timisoarei

Vine Apocalipsa!? NASA vrea sa distruga planeta Nibiru, care poate aduce sfarsitul vietii pe Pamant!

Cercetatorii de la Agentia Spatiala Americana a inceput demersurile pentru lansarea unui telescop cu care sa previna aparitia sfarsitului lumii de pe planeta Nibiru. Specialistii spun ca ramasitele acestei planete vor afecta viata de pe Terra, in viitorul apropiat.

Oamenii de stiinta de la NASA vor sa lanseze un telescop spatial pentru a incerca sa determine cauza misteriosa, care a dus la disparitia planetei Nibiru.

Conform mai multor experti ezoterici, explozia lui Nibiru ar aduce pe Pamant mai multe fenomene catastrofale, demne de filmele despre sfarsitul lumii. Ei vorbesc despre dezastre de proportii, cum ar fi cutremure foarte puternice, inundatii, valuri tzunami gigantice sau ploi de meteoriti.

Specialistii Agentiei Spatiale Americane au descoperit Nibiru in 1983, cu ajutorul unui telescop IRAS cu infrarosu. Sunt voci care sustin ca pe aceasta planeta a existat o forma de civilizatie extraterestra.

Totodata, multi cercetatori sunt de parere ca dezastrul de pe Nibiru a schimbat axa de rotatie a planetelor din sistemul nostru solar, iar craterele de pe suprafata lunii au fost provocate de ramasite ale acestei planete.

Sfarsitul Lumii ar putea sa vina daca un corp ceresc mare ar intra in coliziune cu planeta noastra sau chiar si in cazul in care ar trece foarte aproape de Terra. Acest fenomen apocaliptic este cunoscut sub numele de Cataclismul Nibiru.

Exit mobile version