Opinia Timisoarei

Video wall de 7 metri si pupitru digital la Consiliul Judetean Timis. A fost lansata licitatia de peste 1 milion de lei pentru cumpararea unui sistem integrat de distributie si afisare video

TIMISOARA. Sala multifunctionala a Consiliului Judetean Timis din Palatul Administrativ va avea parte de o  modernizare.

CITESTE SI: In plina iarna, primaria taie din cursele mijloacelor de transport la Timisoara. Viceprimarul Ruben Latcau da vina pe Guvern si pe Consiliul Judetean

CJ Timis vrea sa cumpere un sistem integrat de distributie si afisare video, care cuprinde si un video wall de mari dimensiuni (7 metri lungime si 4 inaltime) si un pupitru digital, prevazut cu microfon si display full HD.

A lansat o licitatie pentru proiectul de design care sa stea la baza modernizarilor tehnologice si cauta o firma care sa furnizeze sistemul ce va fi implementat.
Consiliul Judetean Timis pune la bataie 1.008.403 lei fara TVA, adica aproape 240.000 de euro cu TVA. Banii provin de la Ministerul Culturii, prin programul Timisoara Capitala Europeana a Culturii.

Conform caietului de sarcini, toate echipamentele vor trebui aduse pana cel tarziu in 30 iunie, trebuie sa fie prevazute cu toate accesoriile si softurile necesare, care mai apoi sa fie instalate, dar si sa fie instruiti angajatii Consiliului Judetean care le vor folosi.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 5 februarie.

Amenajata in vremea fostului presedinte CJT Constantin Ostaficiuc, Sala multifunctionala a Consiliului Judetean Timis este o constructie moderna din Palatul Administrativ de la Timisoara. Spatiul gazduieste sedintele Consiliului Judetean Timis, insa sala este destinata si organizarii de evenimente oficiale, conferinte, spectacole culturale, artistice si de divertisment. A fost folosita cu succes si in anul Capitalei Culturale a Europei 2023.

Exit mobile version